Maakt van uw feest een TOPfeest!

Wimmie Bouma

Biografie van zanger Wimmie Bouma

 

Wimmie Bouma werd geboren op 10 juli 1979 te Zwolle.  Muziek speelde altijd al een grote rol in het leven van wimmie. Wimmie begon zelf ook met zingen en zijn 1ste single werd al snel een feit.

 

Zo werd de single " Een meisje zoals jij " en " Alles " uitgebracht. Nadat dat een succes werd volgde de singles  '' Vanavond vier ik feest '' en  '' Het is hier fantastisch ''. In september 2009 is het album "De Verleiding" uit gekomen met de titels zoals " De ring die jij draagt ". " Lieve Schat."," Roel britting medley " en vele andere...

 

Bij de piraten werd het nummer "De Ring die jij draagt" in de armen gesloten, waarop werd besloten dat ervan dat nummer een single gemaakt zou worden. Samen met Henri van Velzen is Wimmie met de single op pad gegaan en alle radiostations bij langs geweest om de single aan te bieden. Dat was een schot in de roos. De DJ's van de radiostations waren erg enthousiast  en draaide de single plat. Het werd tijd om in gesprek te gaan met een platenmaatschappij, na diverse gesprekken zijn wij uiteindelijk bij Klaas Prent van de CD HAL Ruinen om de tafel gaan zitten, samen met producer Martin Sterken hebben wij een mooi plan uitgewerkt en hebben in 2013 een tweede album op de markt gebracht met de titel (hoe kan het ook anders) DE RING DIE JIJ DRAAGT. Nu een tijdje verder gaat het voortvarend met het album en zijn er maar liefst nog drie singles vanaf gehaald, "Als jij het niet meer weet" "Mijn kleine Rosa" & Zing en leef zonder zorgen" Op dit moment zitten wij opnieuw in de studio om met het derde album aan de slag te gaan

 

Wimmie's grootste trots zijn z'n zoon`s Jeremy en Kyano Bouma.

En zo als het nu lijkt gaan deze nog jonge knapen in de voetsporen van hun vader treden, ondanks dat ze nog zo jong zijn weten ze al dat ze later willen zingen, net als hun papa.

 

Ook heeft zanger Wimmie Bouma een super relatie met zijn vriendin Angelique de Jong.

Wimmie kan dan ook zowel privé als zijnde artiest voor 100% op de steun van zijn vriendin rekenen.

 

Toen de schepper stembanden uitdeelde stond onze Wimmie vooraan.

Omdat hij de eerste was mocht hij zelf een stel uitzoeken en na een paar proefritjes en wat bandentrappen heeft hij het huidige paar voor een mooi prikkie mee weten te krijgen. Zijn kapsel zat helaas niet in de deal. Maar ach, wat heb je aan haar op je hoofd als je kan entertainen als een nachtegaal?

 

Henri van Velzen Entertainment - Neem contact met ons op

 Info@henrivanvelzenentertainment.nl

DESIGN BY MAKEABLE BRANDING  |  2015 HENRI VAN VELZEN ENTERTAINMENT